info Kolding
blank

Om www.6000.dk

www.6000.dk har efterhånden eksisteret i ganske mange år. Faktisk var det tilbage i 1998 at Kolding første gang stiftede bekendskab med www.6000.dk. Det skete med introduktionen af Kolding By@vis, som var en del af familieforetagenet Østjyllands By@viser, der omfattede byerne Fredericia, Kolding, Vejle og Århus.

Siden er alting på nettet gået ufatteligt hurtigt. Vi kan idag se online og real-time reportager fra fjerne egne, vi opretter profiler på sociale netværk, søger job og indberetter skat og moms på nettet og meget andet. Men når alt kommer til alt er det (heldigvis) stadig "derude" på den anden side af skærmen af livet rent faktisk foregår.

www.6000.dk er derfor "genfødt" med det mål at guide dig fra skærmen og ud i livet ... ikke sådan at forstå at nettet er noget skidt (det er det nemlig langt fra) men blot sådan at du lettest muligt får adgang til oplysninger om, hvor, hvad og hvornår det rigtige liv kan opleves :-)

Så god fornøjelse med www.6000.dk og med livet ... og giv mig gerne et praj, hvis der er noget du savner her på siderne, eller hvis du bare har en god idé !

Brian Christophani
webmaster www.6000.dk